RÓLUNK     REFERENCIÁK     MINŐSÉGPOLITIKA     PARTNEREINK     KAPCSOLAT  
   2021.04.17
 
COND-TECH
Ajánlja oldalunkat e-mailben!  
 

A Cond-Tech Épületgépészeti Kft 1995-ben magánerőből, azzal a céllal alakult, hogy igényes szolgáltatásaink révén, hosszútávon is piacképes legyen.
Korábban mindannyian ugyanannál az építőipari vállalatnál dolgoztunk. Emberileg és szaktudásban jól kiegészítjük egymást. A képzettség és a hatékonyság alkalmas arra, hogy rövid időn belül, magas szinvonalú szolgáltatást versenyképes áron nyújtson.

Cégünk az egész országra kiterjedő szerelési tevékenységet folytat. Szerelési minkáink köre:
Épületgépészet, technológiai, légtechnikai, és napenergia hasznosító berendezések szerelése.

Épületgépészeti (víz-, csőszerelés, fűtésszerelés, stb.) tevékenységen belül korszerű korrózió mentes műanyag csőszerelést, és hagyományos acélcső szerelési munkákat vállalunk. Légtechnikai rendszereknél folyadékhűtő, kondenzátor, klímagépházak, sterilberendezések, és ezekhez kapcsolódó vezetékek szerelését, vivitelezését végezzük. Technológiai szerelésnél sűrített levegő, spinkler berendezések, valamint porelszívó berendezések létesítésével foglalkozunk.

A már meglévő berendezések korszerűsítési és rekonstrukciós munkával is foglalkozunk.

Az épületgépészeti munkákat saját kivitelezésnél komplett projekt előkészítéssel tervezzük meg, és igény szerint a közmű engedélyek beszerzését is megoldjuk.

Potenciális megrendelőinknek 8 munkanapon belül ajánlatot adunk az adott létesítmény szerelési munkáiról, fő vagy közreműködői minőségben. Szükség szerint folyamatos munkavégzést is vállalunk.

A szerelési munkáknál a legkorszerübb, leggazdaságosabb anyagokat használjuk, illetve építjük be. Szakmai tapasztalatunkkal törekszünk arra, hogy ne csak komfortosabb, hanem az egészségre ártalmatlan környezetet alakítsunk ki, amit szaktanácsadással segítünk.
A megrendelő számára leggazdaságosabb berendezés kiválasztásához több megoldást is javasolunk, majd komplex módon megvalósítjuk.

Cégünk 2001. évben megszerezte az ISO 9002 minősítést, majd 2003 novemberében megkaptuk az ISO 9001 minősítést.

 

RÓLUNK  |  REFERENCIÁK  |  MINŐSÉGPOLITIKA  |  PARTNEREINK  |  KAPCSOLAT
 
Powered by Truelite Corp.
  Copyright 2018 Cond-tech Kft.