RÓLUNK     REFERENCIÁK     MINŐSÉGPOLITIKA     PARTNEREINK     KAPCSOLAT  
   2021.04.17
 
COND-TECH
Ajánlja oldalunkat e-mailben!  
 

A Cond-Tech Kft elkötelezi magát arra, hogy a szervezet által készített termékek, és szolgáltatások minősége megfeleljen a szerződésekben vállalt kötelezettségeknek, a vevői elvárásoknak, illetve ahol lehet, meghaladja azokat. Megrendeléseinket részben alvállalkozói minőségben teljesítjük, de növekszik a fővállalkozásban végzett munkáink száma is.

Az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer segítségével évek óta a folyanatos minőségjavítás stratégiáját követjük, s ennek megvalósítását a cég vezetője és vezetése személyes felelősségének tekinti.

A Minőségpolitikánkat ennek megfelelően az alábbiakban rögzítjük:

A megrendelői igényeket magas szinten elégítjük ki, igényeiket megismerjük, az észrevételeit figyelembe vesszük, és a munkafolyamatokba történő visszacsatolását megtesszük. Reklamáció mentes teljesítéseinkkel, a vevők bizalmának, elégedettségének állandó növekedésével szélesítjük a megrendelőink táborát, és bővítjük a piacainkat.

Folyamatosan együttműködünk az építtetővel és a tervezővel, személyes kapcsolatot tartunk fent a megrendelőkkel és a beszállítókkal. Tapasztalatainkat a folyamatos fejlesztéseinkhez használjuk fel.

Tervdokumentációnak megfelelően, a legjobb minőségben, a leggazdaságosabban végezzük el a munkát a célnak legjobban megfelelő anyagok beépítésével.

Szolgáltatásaink minőségéhez biztosítjuk a humán erőforrások lehetőség szerinti bőbítését és folyamatos képzését, valamint a technikai erőforrások korszerűsítését.

Elköteleztük magunkat a környezeti értékek védelme mellett.

A menedzsment minden stratégiai és taktikai döntését ezek szem elött tartásával hozza meg, és biztosítja a szükséges erőforrásokat.


                                                                                  Várjuk, és visszavárjuk vevőinket!

RÓLUNK  |  REFERENCIÁK  |  MINŐSÉGPOLITIKA  |  PARTNEREINK  |  KAPCSOLAT
 
Powered by Truelite Corp.
  Copyright 2018 Cond-tech Kft.